Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact


 

Premium Occasions

Een Premium occasion maakt z'n naam in alle opzichten waar. Bij onze inkoop kiezen we niet voor de eerste de beste gebruikte motoren. We hanteren strenge criteria ten aanzien van model, uitvoering en staat van onderhoud. En daar voegen we voor jou extra zekerheden aan toe.
Onze connecties in de wereld van gebruikte motoren weten precies welke inruiler of demo een Premium occasion zou kunnen zijn. Maar zelfs dan zijn het onze kritische blik en hoge eisen die bepalen of wij een motor goed genoeg vinden voor onze klanten.
Daar komt bij dat wij volledig achter een motor moeten kunnen staan om daar onze garantie en service aan te verbinden. Dit alles met tevreden klanten als doel, van eerste aankoop tot en met de inruil op een volgende Premium motoroccasion.

Ruim 150 occasions op voorraad

In de showroom van Premium kijk je je ogen uit. Zo'n 150 gebruikte motoren van absolute topkwaliteit blinken je tegemoet. En die glans is allesbehalve schone schijn; wij staan voor de volle 100% achter de motoren die wij verkopen. Je hebt de keuze uit jonge occasions vanaf zo'n 2.000 tot wel 30.000 euro. Door gerichte inkoop is ons aanbod altijd actueel, gevarieerd en met gewilde modellen in elk segment. Premium levert het bewijs dat je geen nieuwe motor hoeft te kopen om toch met de 'look & feel' van nieuw onderweg te zijn.

De mooiste motoren

Wat je ook zoekt – sport, tour, naked of adventure – bij Premium Motors in Apeldoorn vind je jouw droomfiets. Jong gebruikt en in een perfecte staat, met zo goed als dezelfde zekerheden als nieuw! Eigenaar Carol Mulder, die je graag en deskundig bij je aankoop adviseert, staat persoonlijk in voor de (overwegend lage) kilometerstand en de onderhoudshistorie van elke motor die hij verkoopt. Een motor is pas een Premium occasion als Carol deze ons 'quality control approved' label waardig acht. Het prijskaartje dat eraan hangt, verzekert je van de beste waar voor je geld. Je rijdt niet alleen op een prachtige motor weg, maar komt er ook graag mee bij ons terug.


 

Motoren voor A2 rijbewijs

Sinds januari 2013 is het motorrijbewijs aangepast. Naast het A rijbewijs kennen we nu ook het A2 en A1 rijbewijs. Vanwege het feit dat er veel vraag is naar motoren die geschikt te maken zijn voor het A2 rijbewijs tref je in onze showroom diverse motorfietsen aan met het A2 vignet. Een motor met dit vignet is geschikt te maken voor motorrijders die beschikken over een A2 rijbewijs. Informeer bij onze verkopers naar de mogelijkheden.

Afleverkosten

Koop je bij Premium Motors een gebruikte motorfiets dan bedragen de afleverkosten € 299,-. In dit bedrag is begrepen een afleverbeurt waarbij, indien noodzakelijk, de slijtdelen worden vervangen en een volle tank brandstof.
Koop je een nieuwe motorfiets dan zijn de afleverkosten inbegrepen in de verkoopprijs.

In november 2016 heeft de ACM de regels omtrent afleverkosten (rijklaarmaakkosten) aangepast. Als je benieuwd bent hoe dit nu precies in elkaar zit, klik dan op onderstaande button en lees het verhaal dat onze branchevereniging Bovag hierover schreef in het Bovag magazine.

Klik hier voor het artikel van de Bovag

Vandaag kopen = vandaag rijden

Omdat wij graag wat extra's doen voor onze klanten bieden wij je de mogelijkheid om je nieuwe occasion na aanschaf direct mee te nemen. Wij maken de motor in onze werkplaats direct rijklaar, zetten de motor op jouw naam en kunnen, indien gewenst, een gratis 10-daagse motorverzekering bij Combi Motors voor je regelen. Geen slapeloze nachten meer tot aan het moment van aflevering!
Voor meer informatie over motorverzekeringen klik je hier.
 

Alles voor je motor onder één dak

In onze motorzaak tref je alles aan voor je motor zoals bijvoorbeeld motoraccessoires, zadels van Bagster, vering en verhoging/verlaging  producten van Hyperpro, bagagesystemen van o.a. Hepco en Becker, prachtige uitlaatsystemen van Akrapovic. Je kunt natuurlijk ook voor het onderhoud van en onderdelen voor je motor bij ons terecht of gewoon een gezellig praatje. Je vindt onze motorzaak aan de Steenbokstraat 27 in Apeldoorn.

Motor verkopen

Mocht je door welke omstandigheden dan ook besluiten je motor te verkopen? Ook dan zijn wij je graag van dienst.
Klik hier en vul het inkoopformulier zo compleet mogelijk in. We streven er naar om jouw bericht binnen 24 uur te beantwoorden.